Cautare

4454 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (4.14 secunde)
Sute de blocuri din Craiova au fost impanzite cu panouri publicitare. Proprietarii apartamentelor sunt dispusi sa-si lase ferestrele acoperite de mesh-uri, adica bucati de panza inscriptionate cu mesaje care fac reclama unui produs sau unui serviciu, pentru ca firmele platesc bani grei asociatiilor de locatari.
Primaria Galati a transmis Guvernului ca vrea un pret mai mic la gigacalorie si actul de proprietate asupra societatii Electrocentrale.
Scumpirea materialelor de constructii va genera majorarea preturilor atat la locuintele care se construiesc acum, cat si la cele construite dupa '77, este de parere Daniel Peia, directorul firmei imobiliare Peia Group.
Care e diferenta intre o locuinta imbunatatita si una superimbunatatita, ne spun specialistii din domeniu. Alegerea viitoarei locuinte este, de cele mai multe ori, un moment pe cat de emotionant, pe atat de stresant, mai ales ca presupune plimbari dintr-un cartier in altul, de la un apartament la altul.
Cu toate ca au pus anumite conditii, presedintele Comisiei Europene si comisarul european pentru extindere au confirmat saptamana aceasta, in fata europarlamentarilor, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, pe 1 ianuarie 2007. Romanii ar trebui sa fie pregatiti pentru o serie de schimbari, care nu vor ocoli nici domeniul imobiliar.
Multi investitori straini, in special cei care au adus in Ro­­mania marile retele de hipermarketuri, se arata ne­multumiti de pretul tere­nu­rilor de la noi din tara, situat ade­seori peste nivelul din alte tari europene.
Marii producatori si distribuitori de benzina continua seria ieftinirilor la carburanti. Week-end-ul trecut, Petrom a redus pretul carburantilor cu doi bani, spre incantarea soferilor craioveni.
Desi in unele zone ale orasului, ultimul etaj al blocurilor poate oferi o priveliste spectaculoasa, craiovenii nu sunt incantati de perspectiva achizitionarii unui apartament la un etaj superior.
Pretul gazelor naturale va creste cu 8,5%, din 11-12 noiembrie, anunta NewsIn, citand surse din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN). ßi asta din cauza ca Petrom nu vrea sa scada pretul gazelor livrate distribuitorilor, dupa cum sustin aceleasi surse.
De asemenea, directorul RADET a mai spus ca pretul gigacaloriei se va mentine si in aceasta iarna la acelasi nivel ca si in anul precedent, unicul furnizor de energie termica in sistem centralizat din municipiul Constanta intentionand sa demareze in perioada urmatoare o campanie de debransari a consumatorilor rau-platnici, atat din randul asociatiilor de proprietari si locatari, cat si din cel al agentilor economici.
Incepand de maine, populatia va plati cu pana la 8,5% mai mult pentru gazele naturale consumate.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana se va face resimtita si in privinta pretului la imobiliare. ... Acest lucru se datoreaza faptului ca specialistii considera ca o buna parte a blocurilor care au "apucat" cutremurul din 1977 au fost, mai mult sau mai putin, afectate de seism.
Tarifele la gazele naturale furnizate populatiei vor creste in 2007 cu 8-12%, ca urmare a majorarii preturilor gazelor din productia interna cu 17,2%, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN.
Sute de pensionari isi vand in aceste zile certificatele de actionari la SIF pentru a face rost de bani.
Datorita ofertei mari de carne de porc si a cererii scazute de pana acum, de Sarbatori romanii vor cumpara carne mai ieftina cu 25% fata de pretul de anul trecut.
Preturile vor scadea mai ales la zahar si la carnea de porc, conform producatorilor romani, citati de NewsIn. Astfel, potrivit presedintelui Patronatului Producatorilor de Zahar, Ion Armenean, "pretul zaharului la poarta fabricii a coborat cu 10%, de la 2 lei la 1,7 lei".
Daca anul trecut craiovenii nu erau incantati de ideea achizitionarii unui teren in zonele turistice, pe care sa-si construiasca o casa de vacanta, se pare ca in timp acestia si-au schimbat parerea.
Initiativa in acest domeniu au luat-o firmele straine, insa ulterior pe piata au inceput sa apara si societati cu capital romanesc. Cutii speciale pentru computere, haine pe umerase, vesela, cartile, piesele de mobilier, toate sunt impachetate si livrate la destinatia indicata de client.
Din cauza cantitatii reduse de precipitatii, dar si a suprafetei mai mici care a fost cultivata cu grau anul acesta, pretul painii ar putea fi majorat in martie, potrivit estimarilor lui Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit si Panificatie, Rompan.
Pretul gazelor naturale va creste cu maximum 8% in 2007, a declarat ieri vicepresedintele Autoritatii de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), Gheorghe Buliga, citat de NewsIn. Acesta a precizat insa ca pana la 1 septembrie 2007 gazele naturale se vor scumpi cu cel mult 1%.
google-analytics.com